• 0478 49.85.51
  • Mechelsesteenweg 104 - 2018 Antwerpen

Welke effecten heeft Thaise Massage op uw lichaam ?

  1. Verbetert de bloedsomloop, verstoppingen worden vermeden. (ideaal voor mensen met zware benen, en slechte bloedsomloop) Het spierstelsel, vermindert de spanning in de spieren. (ideaal voor mensen die zich moeilijk kunnen ontspannen)
  2. Het zenuwstelsel, stimuleert en verhoogt activiteit. (ideaal voor mensen die zich moe en wat down voelen)
  3. De ademhaling wordt, naargelang de massage vordert, dieper en rustiger.
  4. De spijsvertering, vergroot de werking van de darmen. (mensen die verveeld zitten met een constipatie gevoel; de darmtransit wordt geactiveerd)
  5. De huid, de circulatie naar de huid neemt toe, de huid krijgt meer zuurstof en de littekens worden verkleind.
Thaise Olie Massage

Bij een Thaise olie massage wordt het lichaam gemasseerd met olie. Hierdoor wordt de bloedsomloop gestimuleerd, worden de spieren en gewrichten losser gemaakt en het geeft een ontspannen gevoel het is een relaxatie massage en dient ter ontspanning.

Heeft u pijnklachten door spierknopen dan raden wij u een Therapie massage aan om deze aan te pakken.

Rug nek & schouder massage

Zitten uw nek en schouder hopeloos vast ? Hebt u al alles geprobeerd ? Enkele behandelingen met een Thaise hoofd-nek-schouders massage in combinatie met een mengsel van etherische oliën, zullen u meer en sneller resultaat geven dan u ooit had durven hopen.

Hulp bij het verlichten van pijn, spanningen en ontsteking van spieren, pezen, gewrichten evenals het verminderen van stijve gewrichten, verhogen van spierkracht en het verbeteren van de mobiliteit.

Thaise Sport Massage

Thaise massage is gebaseerd op een systeem van 10 energielijnen (Sen Sib) die de energie volgen zoals die door het lichaam stroomt.

Deze kunnen alle innerlijke effecten produceren door stimulatie op uitwendige punten op het lichaam (drukpunt-massage). Thaise massage is een combinatie van rustige opeenvolgende bewegingen en stretching. Ligamenten worden losser gemaakt en worden "geopend" door manipulatie en stimulatie. Spieren worden gerekt, innerlijke organen worden gekleurd, de vitaliteit neemt toe en een diepe staat van rust wordt bereikt.

Thaise massage ontspant, verfrist en maakt je vitaal. Mensen met rugklachten hebben veel baat bij de behandeling aan de benen, door het werken aan de energiebanen.

De rug, nek en schouders, waar blijkbaar veel westerlingen last van hebben, kunnen behandeld worden in alle posities. Thaise massage behandelt het hele lichaam. De rekbewegingen openen de verbindingen, de flexibiliteit neemt toe en verlost het lichaam van spanningen.

Thaise therapie massage

Deze massage behandeld specifiek punten en lijnen voor de verlichting van meer dan 50 kleine kwaaltjes, zoals spier verstuikingen en pijnen, tenniselleboog, stijfheid van de nek, onderrug pijn, spierkrampen, vermoeidheid, spierstijfheid, gespierde ongemak, en nerveuze spanningen.

Het helpt ook om de spieren, gewrichten en pezen soepel te maken.

Thaise voetmassage

Uw voeten dragen u door het leven. Elke dag moeten ze ons gewicht dragen en soms een veelvoud daarvan als we werken of sporten.

Onze schoenen zijn ook niet altijd het beste voor onze voeten en we besteden in het algemeen minder aandacht aan onze voeten dan ze verdienen.

De Thaise Voetmassage is een complete ontspannende en vitaliserende massagebehandeling, voor de voeten, onderbenen en knieën, volgens traditionele Aziatische methoden van de voet-reflexologie en massages.

Deze traditionele Thaise voetmassage is een pure weldaad voor uw voeten, benen en geest!

Aangewezen voor mensen met :
  1. Vermoeide, gezwollen voeten en/of benen
  2. Chronisch koude voeten
  3. Spier- en/of gewrichtsblessures in de voeten en/of benen
  4. Stress, spanning, slecht slapen, niet lekker in je vel zitten
Thaise hotstone massage

De hot stone massage is een geweldig intensieve warmtemassage. De hitte (ca 45°) en druk van de stenen dringt diep door in de spieren en zorgt voor een positief zelfherstel van het lichaam. Er wordt zowel met de handen als met de stenen gemasseerd.

De stenen zijn afgeronde basaltstenen uit Peru. Dit zijn vulkanische stenen (uit gestolde lava) die door de eeuwen heen glad gepolijst zijn door wind en water.

Basalt bevat naast veel andere grondstoffen de elementen calcium, magnesium, silicium en ijzer. Ons lichaam heeft deze mineralen nodig voor de stofwisseling.

Lees meer

Minerale stoffen worden niet, zoals men soms denkt, door de huid opgenomen, maar deze factoren veroorzaken wel een soort vibratie. Deze trilling resoneert met het menselijke lichaam en stemt het af op de juiste frequentie, zodanig dat lichaam en geest terug in balans worden gebracht.

Siam Explorer Package

Is een combinatie van 60 minuten Thaise sportmassage, rustige opeenvolgende bewegingen om het lichaam te stretchen gevolgd door 60 minuten Thaise olie massage ter ontspanning.

Siam Relax Package

Is een combinatie van 60 minuten Thaise voetmassage gevolgd door 60 minuten Thaise olie massage.

Siam Anti-Stress Package

Is een combinatie van 60 minuten rug-nek-schouder massage gevolgd door 60 minuten Thaise voetmassage.

Siam Experience Package

Is een combinatie van 60 minuten Thaise voetmassage gevolgd door 60 minuten Hotstone massage.